Welkom bij Bullmastiff Herplaatsing

Dé plaats waar het belang van een bullmastiff het belangrijkste goed is en is opgezet om bij te dragen aan het hebben van een ‘gouden mandje’ voor alle bullmastiffs in Nederland en België. Wij zijn namelijk van mening dat alle bullmastiffs een goed thuis verdienen en willen daar graag een (vrijwillig) handje bij helpen.

Snuffel rustig even rond op onze site en bekijk naast onze voorwaarden ook de eventueel aangeboden kanjers die op zoek zijn naar een plek die hun vanaf dit moment beter past als waar ze nu verblijven.

Mocht u zich als adoptant willen aanmelden voor een van deze kanjers of een (rastypische) bullmastiff hebben waarvoor u op zoek moet naar een andere plaats verzoeken wij u het betreffende formulier correct en zo volledig mogelijk in te vullen en naar ons te mailen of de antwoorden te sturen in een prive-bericht op onze facebookpagina.

Wij trachten enkel te bemiddelen en vangen dus geen honden op. Een her-te-plaatsen hond woont dus nog steeds bij de ‘oud’ eigenaar of in een door hen gevonden tijdelijke situatie tot de hond geplaatst word. Beide partijen zullen dus zelf gelegenheid moeten nemen om een rustige kennismaking mogelijk te maken.

Hopelijk kunnen we samen iedere bullmastiff een goed en passend thuis geven, tenslotte verdienen deze onbaatzuchtige bullen allemaal deze kans! Met vriendelijke groeten,
Viola & Anneloes