Ik zou graag een bullmastiff een thuis bieden

U heeft onze oproep gezien voor een bullmastiff die moet verhuizen en zou deze graag een thuis aanbieden. Om u voor te leggen aan de eigenaren hebben wij natuurlijk wat meer informatie over u nodig dan alleen uw naam.

Wij verzoeken u daarom de onderstaande vragenlijst zo compleet mogelijk en naar waarheid in te vullen en te mailen naar bullmastiffherplaatsing@hotmail.com.

Mocht u de vragen liever via een privé-bericht in facebook ontvangen en beantwoorden is dat ook mogelijk. Stuur ons dan een privé bericht via facebook en we sturen u zo spoedig mogelijk de vragen.

Als wij het formulier in goede orde hebben ontvangen sturen wij u hier een bevestiging van zodra wij hiervoor gelegenheid hebben. Na ontvangst gaan wij u voorleggen aan de eigenaar en als er meer bekend is krijgt u van ons bericht.

Aanmeldformulier adoptant

 • Adoptant = de persoon of personen die interesse hebben in een her-te-plaatsen hond of in de toekomst graag een hond een thuis wenst te geven.

Wij verzoeken u dit formulier volledig en naar waarheid in te vullen, enkel dan kunnen wij proberen te bemiddelen voor herplaatsing.

Met het insturen van dit formulier bevestigd u akkoord te gaan met de voorwaarden voor herplaatsing zoals in te zien op onze website. Deze voorwaarden kunt u desgewenst ook als los bestand opvragen bij Bullmastiff Herplaatsing.

 1. Wat is de roepnaam van de hond waarin u geïnteresseerd bent?
  _________________________________________________________________________
 2. Wat is uw gezinssamenstelling? (Graag met leeftijd van eventuele kinderen)
  _________________________________________________________________________
 3. Heeft u andere honden in huis?
  Nee / Ja, namelijk een (noem het ras, geslacht en leeftijd van de hond) _________________________________________________________________________en deze heeft al wel / niet samengeleefd met andere honden.
 4. Heeft u momenteel andere huisdieren in huis?      
  Nee / Ja, namelijk ________________________________________________________________________
 5. Heeft u eerder een bullmastiff gehad?      Nee / Ja, (graag korte toelichting) _________________________________________________________________________
 6. Heeft u eerder een ander hondenras gehad?      Nee / Ja, namelijk (graag ras vermelden met korte toelichting) _____________________________________________________________  
 7. Heeft u voorkeur voor een bepaald geslacht van de hond?        
  Maakt niet uit / Reu / Teef
 8. Wenst u een hond die beschikt over een stamboom?       Ja / Nee / Maakt niet uit
 9. Wenst u een hond onder een bepaalde leeftijd?
  Maakt niet uit / Ja, namelijk niet ouder dan ___ jaar
 10. Wat is uw woonsituatie?     
  Appartement / Woonhuis met afgesloten tuin / anders, namelijk _________________________________________________________________________
 11. Hoevaak en hoelang zal de hond gemiddeld alleen thuis zijn? ________________________________________________________________________
 12. Bent u voornemens cursussen te volgen?     
  Nee / Ja, namelijk ________________________________________________________________________
 13. Heeft u bezwaar tegen het betalen van een bedrag voor de hond?       Nee / Ja
 14. Zijn er nog andere punten die van belang zijn bij het plaatsen van een hond die nog niet zijn genoemd op dit aanmeldformulier?
  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 15. Uw contactgegevens*:
  Naam: _________________________________________________________________
  E-mailadres: ___________________________________________________________
  Woonplaats: ___________________________________________________________
  Telefoonnummer: _____________________________________________________

* Uiteraard gaan wij discreet om met uw contactgegevens. Deze worden enkel gebruikt door Bullmastiff Herplaatsing zelf en enkel vrijgegeven na overleg.

Wij verzoeken u dit formulier in te vullen en per e-mail te sturen naar bullmastiffherplaatsing@hotmail.com of te sturen via een prive bericht op Facebook. Enkel de antwoorden doorgeven is ook voldoende.