Pim * Herplaatst in Augustus 2019 *

De eigenaren hebben toch zelf nog een plekje gevonden. We wensen Pim veel geluk toe op zijn nieuwe plek!

Roepnaam: Pim
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: Reu
Stamboom: Nee

Pim is een jonge reu die is opgegroeid bij een gezin. Hij heeft niet samengeleefd met andere huisdieren en het is dus niet bekend hoe hij op andere huisdieren zal reageren. Buiten zijn terrein wil hij erg graag spelen met andere honden.

Pim is gewend om buiten in een verblijf te wonen en is dan ook erg waaks. Hij is erg enthousiast als hij de eigenaren ziet. Hij heeft nog wel wat regels en sturing nodig. Hij kan erg lomp in zijn gedrag zijn, en reageert sterk op wielen (van bv een fiets of grasmaaier).

Als hij aandacht krijgt gaat hij graag helemaal tegen je aanhangen. Pim reageert ook op hun 9 jarige zoon, omdat hij vaak tegen hem gaat staan blaffen is het vertrouwen hierin weg.

We zijn voor Pim dus op zoek naar iemand die consequent regels kan opleggen, en bereid is deze met geduld en duidelijkheid bij te brengen. Een gezin zonder jonge kinderen (minimaal 12 jaar) en waar hij liefst wat ruimte krijgt omdat hij nu veelal buiten leeft. Denkt u dit plekje voor hem te hebben en hem zijn welverdiende aandacht en liefde te kunnen geven? Neem dan met ons contact op!