Gino * Herplaatst in Augustus 2019 *

De kennismaking met de bij ons aangemelde mensen is positief verlopen en Gino gaat half Augustus verhuizen!

Roepnaam: Gino
Leeftijd: 12 maanden
Geslacht: Reu
Stamboom: Nee

Deze jonge kerel heet Gino. Gino is opgegroeid met kleine kinderen in huis. Hij houd ontzettend van knuffelen en kruipt dan ook graag tegen je aan. Ook is Gino gek op wandelen, alleen is hij dan vaak zo enthousiast dat hij behoorlijk aan de riem trekt. Toen Gino een pup was is hij gebeten door een grote blaffende hond, buiten een heel klein litteken op zijn hoofd heeft hij hier ook een angst aan overgehouden. Als hij een (grotere) blaffende hond tegenkomt op straat reageert hij hierop door in de verdediging te schieten (verstijven en grommen).

Gino is gewend om in huis te leven, en als hij even alleen thuis moet zijn verblijft hij in zijn bench. Verder is Gino gek op in het water spelen (of hij echt kan zwemmen is niet bekend), gaat hij dus graag wandelen en is het gewoon een vrolijke, redelijk energieke, enthousiaste jonge hond.

Vanwege het beïndigen van een relatie kan hem nu niet meer de tijd en aandacht worden geboden die hij verdiend en daarom zijn we op zoek naar een andere plek waar dit volop aanwezig is.

Denkt u Gino een plek te geven waar hij zijn energie kwijt kan, hem nog te kunnen sturen in zijn opvoeding en gedrag aan de riem en hem daarnaast ook nog te kunnen verwennen met veel knuffels stuur ons dan een bericht voor het aanmeldformulier.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s