Zoey * Gereserveerd in Augustus 2019 *

We zijn niet meer actief op zoek voor Zoey! De eigenaren zijn zelf in contact met mensen waar Zoey waarschijnlijk komt te wonen. Ze nemen hier alle tijd voor en dat is natuurlijk prima. Wij sluiten hiermee het zoeken voor Zoey af. Mocht later blijken dat ze alsnog nodig is maken we een nieuwe melding maar vooralsnog wensen we Zoey succes bij haar toekomstige nieuwe baasjes.

Naam: Zoey
Leeftijd: 19 maanden
Geslacht: Teef
Stamboom: Ja

Zoey is een vrolijke dame die gek is met en op kinderen. Ze woont in huis en kan prima eventjes alleen zijn. Deze dame heeft een goede conditie en is, in combinatie met haar atletische bouw, dan ook redelijk actief voor een bullmastiff. Ze leeft niet samen met katten maar kijkt er in de tuin nauwelijks naar om, ook op paarden reageert ze goed. Helaas is het foutgelopen met de teef waar ze mee samen woont en is ze daarom ook op zoek naar een andere plek. Buiten gedraagt ze zich netjes aan de riem ondanks dat ze geen cursus heeft gehad. Zoey houd van knuffelen en kusjes geven en vind het dan ook prettig om bij je te zien.
We zijn dus op zoek naar een gezin waar Zoey veel knuffels en aandacht krijgt, waar ze lekker binnen mag verblijven en waar geen andere honden of enkel een onderdanige reu woont. Denkt u haar deze plek te kunnen bieden, neem dan met ons contact op voor de vragenlijst.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s