Nola * Niet meer beschikbaar Februari 2019 *

We hadden een leuke match voor Nola maar de eigenaren gaan toch proberen het gedrag aan de riem bij hen te verbeteren.

Roepnaam: Nola
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: gesteriliseerde teef
Stamboom: ja

Nola is een vrolijke, lieve dame maar ze heeft duidelijkheid en sturing nodig. Ze woont momenteel in een gezin met 2 kinderen. Ook woont er een andere hond in huis waarbij ze aangeeft (blaffen) dat die haar met rust moet laten. Buiten reageert ze vriendelijk naar andere honden en wil ze ermee spelen. Ze is gewend aan andere huisdieren zoals een kat en vlaamse reuzen.
Nola is gewend om in de bench te slapen en te verblijven als ze alleen thuis is, omdat ze sloopgedrag vertoont. Ze kent allerlei commando’s want ze heeft een puppy en vervolgcursus gehad. Nola is eerder geopereerd aan beide kruisbanden maar hier volledig van hersteld. Ze heeft wel nog een zwakke maag maar als ze op regelmatige tijden haar graanvrije brokken krijgt heeft ze ook hier geen last van.
Nola is een lieve dame die erg veel duidelijkheid nodig heeft. Bij haar huidige eigenaren vertoont ze vervelend gedrag aan de riem. Aangezien ze dit al vanaf jongs af aan doet denken wij dat dit bij een andere, consequente maar duidelijke baas handig afgeleerd kan worden. Gezien haar reactie binnenshuis op de andere hond denken wij dat Nola graag als enige hond of met een rustige, stabiele reu en eventueel wat oudere kinderen het beste op haar plaats is.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s