Roef * Herplaatst Maart 2019 *

Het is allemaal wat anders gelopen als bij een normale plaatsing maar uiteindelijk heeft Roef toch nog zijn plekje gevonden. Hij heeft het daar naar zijn zin en is dus definitief herplaatst.

Roepnaam: Roef
Leeftijd: 6,5 jaar
Geslacht: Reu
Stamboom: Ja
Roef woont in een gezin en is opgegroeid met jongere kinderen. Ook woont er bij hem een kat in huis en hij kan hier prima mee samen. Roef speelt graag met andere honden maar kan hierbij af en toe wel zijn dominatie uiten. Deze kerel is gewend om in huis te leven en kan ook rustig eventjes los alleen in huis verblijven. Deze kerel is nog helemaal gezond en houd wel van een wandeling. Helaas zijn de eigenaren van Roef uit elkaar en kunnen ze hem niet meer de aandacht geven die hij wel verdiend.
We zijn daarom op zoek naar een plek waar Roef heerlijk de aandacht krijgt die hij verdiend. Hij is gek op kinderen dus het zou leuk zijn als hij in een kan worden opgenomen. Katten zijn geen probleem en daar wil hij best zijn plek in huis mee delen. Denk u hem dit plekje te kunnen bieden? Stuur ons dan het ingevulde adoptieformulier.