Booster * Herplaatst Februari 2019 *

De eigenaren hebben zelf nog een goede plek voor Booster gevonden.

Roepnaam: Booster
Leeftijd: 4,5 jaar
Geslacht: gecastreerde reu
Stamboom: nee, kruising

Booster is opgegroeid in een gezin met een (jong) volwassenen. Hij leeft momenteel samen met een andere hond en dat gaat prima maar hij is hier van pup af aan mee opgegroeid. Deze heer is buiten zijn terrein echter enorm onzeker/angstig wat zich buiten uit in uitvallen naar andere honden.
Booster is opgegroeid met een kat in huis en dit is geen enkel probleem. Booster is vrij actief en gewend om op een groter terrein zijn eigen ‘ding’ te doen. Nu de eigenaren verhuisd zijn naar een woonomgeving waar hij altijd tijdens het wandelen andere honden tegenkomt geeft dit veel onrust en stress met uitlaten. De eigenaren hebben geprobeerd dit met hulp en training te verminderen maar dit is helaas geen succes. Binnen houd Booster erg van knuffelen.
We zijn dus op zoek naar een eigenaar die de dominantie van deze heer aankan. Die hem kan houden als hij uitvalt en hem toch een prettig leven kan geven. Gezien hij veel meer rust had op een groter terrein zodat hij minder stress heeft zou dit erg plezierig voor hem zijn. Denkt u hem dit te kunnen bieden dan nodigen we u uit om een adoptieformulier in te vullen.