Mojo *Niet meer beschikbaar Augustus 2018*

Mojo kon toch bij zijn eigenaresse blijven wonen.

Roepnaam: Mojo
Leeftijd: 5 jaar
Geslacht: gecastreerde reu
Stamboom: Ja

Mojo is een rustige, lieve reu die voornamelijk op (een groot) eigen terrein heeft geleefd. Hij verblijft in de zomers buiten en in de winter heeft hij zijn slaapplek in de bijkeuken.

Momenteel leeft hij samen met een ander hondje maar dit kan enkel omdat hij deze vanaf pup af aan kent. Verder accepteert hij alleen andere hondjes op zijn terrein die hij vanaf pup af aan kent, andere honden worden niet geaccepteerd. Hoe hij buiten zijn eigen terrein op andere honden reageert is niet bekend.

Mojo is opgegroeid met paarden en pony’s en kan hier erg goed mee overweg. Ook voor kinderen is hij lief. Helaas veranderd de situatie van Mojo zijn baasjes waardoor er niet meer genoeg tijd en ruimte voor hem is.

Wij vermoeden dat Mojo nog zeker het een en ander kan leren met het oog op omgeving en woonsituatie. Omtrent zijn gedrag naar andere honden zal er ervaring nodig zijn om dit in goede banen te lijden tijdens het uitlaten. Gezien hij altijd erg vrij is gelaten denken wij niet dat hij aangeleerd kan worden met andere honden op één terrein te leven. Wij zijn op zoek naar een plek waar Mojo heerlijk aandacht en knuffels krijgt. Naar iemand die ervaring heeft met het (her)opvoeden van honden en het geduld heeft hem bekend te maken met voor hem vreemde situaties. Een plek zonder andere honden maar eventuele paarden zijn geen bezwaar.