Freya * Herplaatst Maart 2019 *

Update Freya was herplaatst maar weer terug bij de eigenaar omdat het niet ging met hun andere hond. Uiteindelijk hebben we toch nog een goede plek voor Freya gevonden en is ze definitief herplaatst.

Roepnaam: Freya
Geslacht: teef
Leeftijd: 5,5 jaar
Stamboom: ja

Deze dame heet Freya en is een enthousiaste, actieve dame. Freya kan helaas echt niet met een andere vrouwelijke huisgenoot (ook een bullmastiff) door een deur waardoor ze veel moeten wisselen en Freya niet de aandacht krijgt die ze verdiend. Ze is een gezonde, enthousiaste meid die erg van knuffelen en aandacht houd. Gezien de eigenaar ruim woont loopt ze niet vaak mee aan de riem maar als ze dit doet, gaat het prima. Ook met paarden en wat oudere kinderen is het geen probleem. Katten zijn erg leuk om achteraan te gaan maar aan de riem negeert ze deze. Freya is gewend om in huis te wonen en kan ook prima los in huis verblijven als je eventjes weg moet.

Voor deze dame zijn we op zoek naar een mandje in huis. Ze kan wel met een onderdanige, rustige reu in huis wonen maar word absoluut niet bij een andere teef geplaatst. Ook in huis wonende katten zijn geen succes maar paarden zijn geen probleem. Uiteraard zijn we op zoek naar een plek waar ze veel aandacht en knuffels krijgt en waar men tijd heeft om actief met haar bezig te zijn.