Baloe * Herplaatst Maart 2019*

Baloe is herplaatst

Roepnaam: Baloe
Leeftijd: 2,5 jaar
Geslacht: Reu
Stamboom: Ja

Deze knappe heer heet Baloe en is opgegroeid in een gezin met jonge kinderen. Hij kan goed met andere honden overweg en is erg lief, sociaal, speels en absoluut niet dominant van karakter. Baloe woont zelf niet met andere huisdieren maar vermoedelijk zal hij alleen nieuwsgierig en speels zijn (naar bijvoorbeeld katten) maar zeker niet agressief. Baloe heeft wel speciaal voer nodig omdat hij soms wat reageert op bepaalde voedingsstoffen. Daarnaast heeft hij daardoor soms ook wat last van zijn oren en poten zodat deze dan eventjes goed verzorgd moeten worden. Baloe houd van wandelen, botten in de tuin begraven en is erg lief tegen de kinderen. Hij kan echter ook deuren openmaken en bij een eerste kennismaking enthousiast tegen iemand opspringen.
Doordat de eigenaresse echter zwaar allergisch blijkt en alle genomen maatregelen niet helpen is Baloe op zoek naar een nieuw thuis. Hij kan prima even alleen thuis zijn zonder iets kapot te maken maar nu moet hij soms buiten verblijven en doordat hij daardoor nu ook minder aandacht krijgt is dat niet wat de eigenaren voor hem willen.
We zijn dus op zoek naar een plek waar Baloe heerlijk binnen kan wonen en opgenomen word in het gezin. Waar hij genoeg aandacht krijgt, en waar hij het speciale voer en de extra verzorging krijgt die hij nodig heeft. Denkt u hem dit ‘gouden’ mandje te kunnen bieden, vul dan een adoptieformulier in.